Werkwijze

Wil je zelf ontdekken waarom een Finenzo-adviseur anders is? Omdat we werken onder onze eigen vergunning en alle medewerkers gekwalificeerd zijn adviseren wij onafhankelijk. Geen bank of verzekeraar heeft zeggenschap. We bundelen onze kennis en ervaring om voor jou het beste uit de markt te halen dat er te vinden is.

Gratis oriënterend gesprek

Wederzijds vertrouwen is de basis voor goed financieel advies. Maar om elkaar te kunnen vertrouwen moeten we eerst kennismaken. Daar nemen we graag de tijd voor. We horen graag wie je bent, wat je bezig houdt en welke vraagstukken je hebt. Uiteraard vertellen we ook wie wij zijn, hoe we te werk gaan en wat je van ons kunt verwachten. Wij rekenen voor een kennismaking geen kosten. Dit is geen gratis advies maar een investering van onze kant in een goede toekomstige lange termijn relatie.

Hier kunnen we je mee helpen

Finenzo adviseert zowel particulieren als bedrijven. Je kunt erecht bij ons voor je hypotheek maar ook voor je verzekeringen, je pensioen, om te sparen & beleggen, om te lenen, of voor hulp bij echtscheiding enzovoorts. Een aantal van onze kantoren (Boxtel, Deventer en Oosterhout) zijn ook zelfstandig adviseur van RegioBank.

Persoonlijk en betrokken

Je Finenzo adviseur persoonlijke betrokkenheid. Dat kenmerkt je Finenzo-adviseur naast zijn vereiste vakkennis natuurlijk. Onze adviseurs gaan regelmatig op cursus en wisselen onderling kennis uit. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Omdat we goed luisteren naar onze klanten en omdat we niet bang zijn om door te vragen kunnen we een goed passend advies geven. Dit advies wordt is duidelijke taal uitgelegd zodat je weet wat het advies inhoudt en waarom je dit advies krijgt. Uit de reacties die wij van onze klanten krijgen blijkt dat dit erg gewaardeerd wordt.

Totaal advies

Wij zijn er van overtuigd dat een goed financieel advies een totaaladvies is. Het houdt allemaal verband met elkaar: verzekeringen, hypotheken en je pensioen. Dat geldt eigenlijk voor elke particulier, maar zeker ook voor elke ondernemer. Je kunt bij ons terecht met alle financiële vraagstukken en wij bieden je al deze expertise onder een dak. Op deze manier garanderen we overzicht voor je en voorkomen we dubbele kosten.

Voorwaarden en dienstverlening

Alle Finenzo vestigingen zijn zelfstandig onderdeel van de coöperatie. Ze hebben allemaal een eigen AFM vergunning, een eigen dienstverleningsdocument en algemene voorwaarden. Heb je nog aanvullende vragen voor ons? Dan beantwoorden we die uiteraard graag voor je. Je kunt via ons contactformulier contact met ons opnemen.