Over Finenzo

Bij Finenzo bieden we onafhankelijk, deskundig financieel advies en bemiddelen we in hypotheken, verzekeringen, pensioenen, echtscheidingen en bankzaken.

Finenzo is een beetje anders dan anderen

Finenzo is namelijk een coöperatie. Met diverse vestigingen door heel Nederland waar ervaren zelfstandig adviseurs werken die met passie en plezier hun klanten helpen met hun financiële vraagstukken. Zowel als particulier als ondernemer kun je terecht bij Finenzo. Voor hypotheken uiteraard, maar ook voor verzekeringen, pensioenen, sparen en beleggen, lenen enzovoorts. Wat is kenmerkend is voor ons? Onze persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten! En onze no-nonsense mentaliteit. We nemen de tijd om je goed te leren kennen zodat we ons werk nog beter kunnen doen. We houden natuurlijk onze vakkennis goed bij en we nemen onze zorgplicht serieus. Maar we blijven het liefst weg uit vakjargon.

Begrijpelijk advies

Met al onze kennis proberen we jou zo min mogelijk te belasten. Wij leggen namelijk in begrijpelijke taal ons advies aan je uit. Je kunt bij ons dus terecht voor een goed doordacht plan voor alle facetten die betrekking hebben op jouw financiële toekomst. Je hypotheek, verzekeringen, spaargeld en pensioen; die houden namelijk allemaal verband met elkaar. Een groot voordeel is dat wij alle expertise in eigen huis hebben en jou als klant op deze manier een totaaladvies kunnen geven. Hierdoor voorkomen we dat er gaten in je financiële plan zitten, maar ook overlappingen en/of tegenstrijdigheden.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Vertel ons vooral wat je belangrijk vindt! Waar wil je geld voor opzij zetten en met welke vragen je zit. We adviseren je graag over je mogelijkheden en soms over de onmogelijkheden.

Finenzo vestiging openen

Betrokken, flexibel, doortastend, open en weinig overhead. Zo kenmerkt de coöperatie Finenzo zich. Want terwijl er van tussenpersonen maximale transparantie wordt verwacht naar klanten toe, is dit lang niet bij alle franchiseorganisaties het geval. Finenzo is anders. We zijn een coöperatie. Binnen de organisatie hebben de leden het voor het zeggen en is de overhead tot een minimum beperkt. Daardoor kunnen we snel schakelen, hebben we maximale zeggenschap en worden de kosten beperkt.

De voordelen

Behalve dat Finenzo een transparant, eenvoudig en krachtig samenwerkingsverband is, staan we voor kwaliteit. Krachtenbundeling, kennisuitwisseling en marketing spelen daar een belangrijke rol bij. Onze leden vertellen graag meer over de mogelijkheden. Over onze inbreng en wat we verwachten van nieuwe leden. Wil jij ook graag Finenzo aan de gevel van je advieskantoor? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer (0570) 538440 of info@finenzo.nl. Je kunt vragen naar Jan Willem Smit, Chris van der Graaf of Baldwin Stuvel.