Zaanstad

Zuideinde 49
1541 CA Koog aan de Zaan
Routebeschrijving
Heiligeweg 91
1561 DG Krommenie
Routebeschrijving
Communicatieweg oost 12
1566 PK Assendelft
Routebeschrijving
A.F. de Savornin Lohmanstraat 8
1501 NH Zaandam
Routebeschrijving

Zaanstad

Zoals de watertoren een prachtig uitzicht biedt over Zaanstad, zo willen wij zicht hebben op de financiën van onze klanten. Daarom steken we graag tijd in het opbouwen van een goede relatie met onze klanten. We zijn een actief en betrokken kantoor dat een gedegen advies combineert met de nieuwste ontwikkelingen in de markt.

Al 15 jaar een begrip in de Zaanstreek

Je kunt bij ons terecht met al je financiële vragen. Maar ook voor specialistisch advies over typisch Zaanse problemen zoals funderingsherstel. We hebben plezier in ons vak en gaan een uitdaging niet uit de weg. Met onze kennis en ervaring komt het altijd goed.

Heb je advies nodig?

Dan helpen we je graag verder met een helder en eerlijk antwoord op je vragen. Belangrijk voor jou om te weten is dat we een Onafhankelijk Advieskantoor zijn. Dat betekent dat niemand ons betaalt behalve jij.

Ontmoet het team

Het laatste nieuws

Extra aflossen op je hypotheek wel of niet doen?

Extra aflossen op je hypotheek wel of niet doen?

Het kan voordeling zijn om extra af te lossen op je hypotheek met je spaargeld of ander eigen vermogen. Bijvoorbeeld als je met je spaargeld boven de vrijstelling in box 3 zit bijvoorbeeld. Of als de spaarrentes lager is dan de te betalen netto-rente. Soms is het niet verstandig om extra af te lossen op uw hypotheek… het hangt erg af van je wensen.

Is het mogelijk dat ik een hogere hypotheek kan krijgen?

Is het mogelijk dat ik een hogere hypotheek kan krijgen?

Wanneer je op zoek gaat naar een passende hypotheek, ontdek je al snel dat de hoogte van je maximale hypotheek per aanbieder verschilt. Je persoonlijke voorkeuren hebben ook invloed op de hoogte van het te lenen bedrag. Deze praktische tips maken het mogelijk om meer te lenen.

Covid-19 update

Covid-19 update

Alle Finenzo-kantoren volgen de maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM op.

Diensten

Je kunt bij ons terecht met vragen of voor advies over:

Hypotheken

Bij Finenzo krijg je onafhankelijk advies en vergelijken we echt álle aanbieders. Zo kunnen we je het scherpste renteaanbod met de beste voorwaarden garanderen en vinden we de hypotheek die bij jou past.

Verzekeringen

Eén adres voor al je verzekeringen. Als onafhankelijk tussenpersoon adviseren we je over al je verzekeringen. Je kunt van ons uitstekend advies en een snelle doortastende afhandeling bij schade verwachten.

Pensioen

Wil je zonder zorgen kunnen genieten van je pensioen? Finenzo geeft je graag inzicht in jouw pensioensituatie en zorgt voor een solide pensioenplan. Want goed pensioenadvies zorgt voor rust.

Spaargeld

Sparen doe je meestal met een doel. Bij Finenzo spaar je zoals jij dat wilt. Onze adviseurs helpen je om de juiste spaarvorm te kiezen en om een plan te maken om je doel te bereiken.

Beleggingen

Beleggen geeft kans op een beter rendement dan sparen, maar het brengt ook meer keuzes en risico met zich mee. Welke mogelijkheden zijn er? En wat is verstandig?

Echtscheiding

Scheiden betekent veel regelen. Scheiden zorgt voor veel onzekerheid over de toekomst. Dan is financieel overzicht en de rust om juiste beslissingen te kunnen nemen nodig.

Onze heerlijke koffie staat klaar!

Loop je rond met vragen op financieel gebied of is er iets veranderd in je persoonlijke situatie? Denk je over het kopen van een woning of heb je misschien zelfs al een woning gekocht? Wil je je verzekeringsmap eens goed op laten schonen? Of twijfel je of je pensioen wel goed geregeld is? Dit zijn belangrijke maar lastige vragen om me rond te lopen.

We gaan daarom graag met je aan tafel zitten om naar je te luisteren en je verder te helpen. We beantwoorden je vragen en denken actief met je mee. Je krijgt een eerlijk en onafhankelijk advies en als je dat wilt maken we alles voor je in orde. Zo weet je dat alles goed geregeld is en kun je het met een gerust hart aan ons overlaten, dat geeft rust.

Natuurlijk kun je ons ook bellen of een mailtje sturen

075 6121417

zaanstad@finenzo.nl

Neem contact met ons op