Adviseer me over mijn hypotheek

Of je nu een eerste woning gaat kopen, gaat verhuizen, tijdelijk wilt overbruggen, of wilt oversluiten, hier vind je de best passende hypotheek voor al jouw woonwensen.

Welke hypotheek past het best bij jou?

Het is fijn wonen als je maandlasten goed zijn afgestemd op je inkomsten. Dan kun je de dingen blijven doen die jij belangrijk vindt. Nu, maar ook later. Je Finenzo- adviseur vergelijkt alle aanbieders voor je en geeft je een onafhankelijk advies. Waarom past de geadviseerde hypotheek het beste bij je. Zowel qua rente, maandlast en natuurlijk ook wat betreft de voorwaarden. Misschien wil je verhuizen en ben je zo tevreden over de rente en voorwaarden van je hypotheek dat je je hypotheek wilt meeverhuizen. Of heb je extra geld beschikbaar waarmee je boetevrij wilt aflossen. Kun je je huidige hypotheek verhogen voor een aanbouw, funderingsherstel of voor energiebesparende maatregelen? Dat zijn allemaal vragen die we kunnen beantwoorden, aangepast op jouw wensen en mogelijkheden. Zodat jij de hypotheek krijgt die echt bij je past.

Bij Finenzo:

  • NSnap je wat je adviseur zegt
  • NKrijg je eerlijk en deskundig advies
  • NWorden alle aanbieders voor je vergeleken
  • NIs het eerste kennismakingsgesprek gratis

Wij vergelijken echt álle aanbieders

Bij Finenzo krijg je onafhankelijk advies. We vergelijken echt álle aanbieders en kunnen ook bij alle hypotheekverstrekkers een offerte voor je aanvragen. Zo kunnen we jou het scherpste aanbod, met de beste voorwaarden, garanderen. Je staat er niet bij stil maar dat gebeurt niet bij alle adviseurs en zeker niet bij banken. Zij kunnen vaak maar bij één of slechts een beperkt aantal aanbieders een offerte aanvragen.

De adviseurs van Finenzo hebben jarenlange ervaring en weten precies waar ze op moeten letten bij het adviseren en aanvragen van een hypotheek. Het bedrag dat je kunt lenen hangt af van verschillende factoren zoals je inkomen, je vrij besteedbare spaargeld en de kosten van een eventuele verbouwing. Bij Finenzo loodst de adviseur je vervolgens feilloos door het aanvraag traject. Zodra de offerte uitgebracht is, neemt je adviseur deze van A tot Z met je door, zodat je precies weet waar je voor tekent.

Hypotheekadvies

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek waarbij je direct een indicatie krijgt van je (nieuwe) maandlasten.

Goed advies gaat over meer dan je hypotheek

Natuurlijk heb je een hypotheek nodig. Maar bij een goed advies komt meer kijken. In een gesprek met onze adviseur wordt er niet alleen gekeken naar wat je nu belangrijk vindt, maar ook wat je straks belangrijk vindt. Stap voor stap nemen we je mee. We kijken naar de ontbindende voorwaarden in je koopcontract en helpen je bij het regelen van zaken zoals een taxatierapport of bankgarantie. Ook letten we erop hoeveel tijd er is om de hypotheek rond te krijgen. Daarnaast denken we met je mee over extra aflossen of je hypotheek verhogen. Ook staan we stil bij risico’s waar je nu liever niet aan denkt: wat gebeurt er bij overlijden, ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Voor al jouw wensen en uitdagingen hebben wij een oplossing. Wij weten de beste voorwaarden te vinden in combinatie met een gunstige rente. Dat is écht advies op maat.

  • NGoede voorwaarden
  • NScherpe rente
  • NHypotheek met mogelijkheden
  • NRisico’s afdekken
  • NWeten dat alles goed geregeld wordt

Gratis vrijblijvend adviesgesprek

De meeste mensen sluiten maar een paar keer in hun leven een hypotheek af. Wij doen dat dagelijks. We zijn er voor je als je overweegt om te gaan kopen en ook als je bijvoorbeeld je hypotheek aan wilt passen, over wilt sluiten of onverwacht werkloos wordt. We hebben er plezier in om jouw wensen en plannen in kaart te brengen en je dromen waar te maken. Het is echt onze passie om een goed advies te geven en ervoor te zorgen dat je begrijpt wat we zeggen. Geen moeilijke taal dus, maar een adviseur die met je meedenkt en die naast je staat. Wil jij dat ook? Neem dan contact op en laat je door één van onze adviseurs informeren over je mogelijkheden. We plannen graag een vrijblijvende afspraak in.