Bedrijfsfinancieringen


Wij kunnen u nu ook van dienst zijn voor zakelijke financieringen. Als MKB ondernemer ervaart u dat het contact met uw eigen bank steeds minder wordt. Vroeger had u waarschijnlijk een vaste accountmanager maar door de reorganisaties bij de banken zal dit voor veel ondernemingen niet meer van toepassing zijn. En als u een afspraak wilt maken met een medewerker van een zakelijke afdeling van de bank, lukt dit niet of u wordt naar de website van de bank verwezen om het zelf te doen. Iets waar u niet op zit te wachten.

U als ondernemer heeft het al druk genoeg met uw eigen werkzaamheden en u heeft onvoldoende tijd en interesse om dit allemaal zelf te doen. Kortom, u wilt een persoonlijk gesprek op uw eigen bedrijf waarbij het gehele traject van de financieringsaanvraag voor u verzorgd wordt. Dit kan Finenzo Zaanstad voor u doen tegen aantrekkelijke adviestarieven! Wij ontzorgen u van het begin tot het einde van het financieringsverzoek. Wij beschikken over  een MKB adviseur die wél tijd en interesse heeft om u te helpen met het ondernemen en u wilt ontzorgen in het financieringstraject. Onze adviseur zoekt voor uw investering de best passende financieringsvorm voor uw onderneming. Gelijktijdig kijkt hij ook naar de bestaande financieringen of er een mogelijkheid bestaat om deze opnieuw te financieren tegen gunstigere voorwaarden en condities.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw financieringsverzoek bij diverse financiële instellingen onderbrengen. Het financieringsplan wordt door onze MKB adviseur volledig uitgewerkt om u zoveel te ontlasten. U kunt zich dan bezig houden met waar u goed in bent: ondernemen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken