Zakelijke verzekeringen


Werkwijze zakelijke afdeling
Finenzo staat voor hoogwaardige dienstverlening. Doordat wij voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen kunt u bij ons rekenen op professionele ondersteuning. Het beheer van uw verzekeringen wordt door gekwalificeerde medewerkers uitgevoerd. Korte lijnen en persoonlijke aandacht. Dat vinden wij belangrijk.
 
Inventarisatie/risico analyse
Wij maken graag een goede uitgebreide inventarisatie van uw bedrijf. Hierin bespreken wij samen met u de risico's die u als ondernemer kunt lopen. Ook bespreken wij de risico's die specifiek voor uw bedrijf aanwezig zijn. Hierdoor komt u bij schade niet voor verrassingen te staan. Dit toetsen wij namelijk voor het afsluiten van de verzekeringen. Zo voorkomt u een teleurstelling achteraf.
 
Advies
U krijgt van ons een onderbouwd advies en een passende verzekeringsoplossing gepresenteerd. Hierbij hebben wij rekening gehouden met uw wensen, de premie, dekking en voorwaarden. Wij nemen vooraf de voor u geldende clausules door en informeren u in hoeverre u hier aan voldoet. Dit is buitengewoon belangrijk en wordt vaak vergeten! Misschien moet u namelijk nog wat aanpassingen doen in uw bedrijfsvoering voordat er sprake kan zijn van dekking bij de verzekeraar! Wij leggen alles schriftelijk vast. Uiteraard ontvangt u een verslag.
 
Afsluiten en schade.
Wij ondersteunen u. Niet alleen bij het afsluiten van de verzekeringen. Uiteraard zorgen wij er voor dat uw huidige verzekeringen worden opgezegd of overgesloten en wij onderhouden de contacten met verzekeraars. U hoeft hier geen tijd aan te besteden. Wij gaan uit van een langdurige relatie zodat wij uw zaken goed kunnen blijven begeleiden. En als u schade heeft, heeft u contact met dezelfde contactpersoon.
 
Waar kunt u op rekenen
Er kan een moment komen dat u een beroep moet doen op de door u afgesloten verzekering. Dan behartigen wij uw belangen. Tussentijds houden wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Met vragen kunt u altijd bij ons terecht. Behalve verzekeringsdeskundigen heeft u, als klant, ook de beschikking over specialisten op het gebied van pensioenen en andere inkomensvoorzieningen. Ook voor een duidelijk hypotheekadvies bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn zelf op TV gevraagd om hun kennis te delen. Kijkt u gerust op onze site of neemt u contact op met ons kantoor.

 
Informatie of  Afspraak maken
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken