AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering)

Natuurlijk doet u er als ondernemer alles aan om arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Maar een klein ongelukje met grote gevolgen kan iedereen overkomen, ook u! Omdat u als ondernemer niet het sociale vangnet heeft van een werknemer, is het van groot belang dat u zich tegen het risico van arbeidsongeschikt verzekert. Uw kosten lopen namelijk door en een periode zonder inkomen kan verstrekkende gevolgen hebben, zowel voor uw privéleven als voor uw onderneming. Bij Finenzo weten we dat en kijken we samen met u naar de risico’s en de kosten die er verbonden zijn aan uw financiële zekerheid. De arbeidsongeschikheidsverzekering is daar een belangrijk onderdeel van.

Onze stelregel luidt: verzeker alleen de risico’s die u niet zelf kunt dragen. Daarom inventariseren samen met u de bedrijfsrisico’s en brengen we vervolgens in kaart welke financiële gevolgen bepaalde gebeurtenissen hebben op uw bedrijfsvoering en uw privéleven. Dat doen we niet alleen als u naar ons toekomt om een verzekering af te sluiten, maar ook in de jaren daarna. Want wensen veranderen en ook de risico’s die u loopt. Daarom kijken we periodiek samen met u of de verzekeringen nog aansluiten bij uw leven.

Aan het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering en de periodieke update zijn kosten verbonden. Omdat we niet willen dat u voor verrassingen komt te staan, communiceren we hier tijdig en helder over.‘Op ons kunt u rekenen’ is de slogan van Finenzo Zaanstad. Dat gaat op voor uw persoonlijke leven, maar natuurlijk ook voor uw onderneming. Wij bieden u een breed scala aan verzekeringen op het gebied van schadeverzekeringen, levensverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, pensioenen, kredieten en hypotheken.

Speciaal voor zzp’ers zijn er standaard zzp-pakketten, maar wij kunnen u ook een op maat samengesteld zzp-pakket aanbieden. Welk pakket het beste bij u past? Dat zal blijken zodra we samen met u de zakelijke en persoonlijke risico’s in kaart hebben gebracht.

Om u optimaal van dienst te zijn, doorlopen wij regelmatig met u de volgende stappen:
 
  1. Risico-inventarisatie
  2. Risico-analyse
  3. Advisering
  4. Maatwerkoplossing
  5. Het up-to-date huden van de verzekeringen

Welke risico’s u wenst te verzekeren en welke u zelf kunt dragen, bepaalt u natuurlijk zelf. Finenzo Zaanstad treed op als uw adviseur en bemiddelaar waar u niet alleen bij terecht kunt voor vragen, maar die u ook bij schade bijstaat. 

 
Benieuwd wat Finenzo Zaandam voor uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.
 

 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken