Uw spaarrekening

Als onafhankelijk financieel advieskantoor werken wij met diverse spaarbanken en maatschappijen samen. Zo vinden wij voor u altijd een spaarrekening die bij u past, met natuurlijk een aantrekkelijke rente!

Argenta
Argenta is een Belgische spaarbank die al geruime tijd op de Nederlandse markt actief is op het gebied van zowel hypotheken als spaar- en betaalrekeningen. Argenta valt onder de Belgische Collectieve Garantieregeling. Deze regeling kent net als de Nederlandse regeling een garantiekapitaal van € 100.000,-.

Argenta biedt u een interessant assortiment:

Argenta Termijn deposito: Veilig sparen tegen een hoge en vast rentevergoeding
Argenta Internetspaarrekening: Makkelijk sparen tegen een aantrekkelijke rente
Argenta Jongerenspaarrekening: Voordelig sparen voor uw kinderen


Reaal biedt u diverse mogelijkheden. Voor elk spaardoel en elke looptijd hebben wij voor u een oplossing. Of u nu uw geld direct beschikbaar wilt houden of dat u het een langere tijd kunt missen. Dit tegen een zeer aantrekkelijke rente. Klik hier voor de mogelijkheden.

Ondernemer
U bent ondernemer en wilt altijd over liquide middelen kunnen beschikken voor onverwachte uitgaven? Dat kan met REAAL Zakelijk Sparen. Geld (bij)storten en opnemen kan op elk gewenst moment, zonder opnamekosten. Direct profiteren? Vraag dan REAAL Zakelijk Sparen aan.

Beleggingsrekening
Bij REAAL kunt u op verschillende manieren vermogen opbouwen in ASN- en SNS Beleggingsfondsen. Met een verzekering bij overlijden én zonder. Voor alle varianten geldt dat u zelf de beleggingsfondsen kiest waarin u belegt. Het is dus belangrijk dat u de risico's van beleggen kent. Vraag hier uw REAAL Beleggingsrekening aan.

Wilt u meer weten over onze producten of een rekening door ons laten openen, neemt u dan contact met ons op per e-mail: zaanstad@finenzo.nl. Of bel ons op (075) – 612 14 17.
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken