Samenwerking

   
   
            Finenzo Zaanstad werkt samen met diverse makelaars in de Zaanstreek. De eerste samenwerking was met Saen Garantiemakelaars. In 2004 is Finenzo Zaanstad begonnen als Saen Hypotheken & Verzekeringen. Dat was in het pand van Saen Makelaars (Zuideinde 51 in Koog aan de Zaan).
 
Onze filosofie was dat vrijwel iedereen die een huis zoekt een hypotheek nodig heeft… en zou het niet mooi zijn om alles wat met de aankoop en financiering van de nieuwe woning te maken heeft  binnen één kantoor te kunnen aanbieden!

Ondanks de samenwerking en de identieke naam zijn het wel van meet af aan twee verschillende bedrijven geweest die financieel van elkaar onafhankelijk zijn. Om dat te benadrukken is halverwege 2008 de naam Saen Hypotheken & Verzekeringen gewijzigd in Finenzo Zaanstad. Op dat moment zijn wij verhuisd naar Zuideinde 49 in Koog aan de Zaan. De samenwerking met Saen Makelaars is gebleven. Daarnaast werken we samen met verschillende andere makelaars en boekhoudkantoren. Mede dankzij ons Zaansche no-nonsense beleid weten veel mensen ons ook ‘via-via’ te bereiken!

 

 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken