Finenzo zaanstad hypotheekadvies
Baldwin Stuvel
Baldwin is in 2004 als 1-manskantoor gestart met Saen Hypotheken & Verzekeringen. Dat was in het kantoor van Saen Makelaars. Inmiddels heeft Finenzo meerdere kantoren in de zaanstreek waar Baldwin eindverantwoordelijk voor is. Baldwin geeft hoofdzakelijk hypotheek- en pensioenadvies. In zijn vrije tijd loopt hij graag hard, fietst hij graag en is hij, wanneer hij de tijd vindt, op zijn motor te vinden.
Oscar Husslage

Oscar is sinds 1 februari 2012 in dienst als hypotheekadviseur. Hij bemant ons kantoor Finenzo Westzaan. Oscar heeft een brede ervaring in de hypotheekbranche en wordt graag uitgedaagd. Dus doe uw best!

Els Dobber
Els is met ingang van 2009 bij Finenzo komen werken. Daarvoor werkte zij bij Sierink Assurantiën. Dat is opgegaan in Finenzo Zaanstad. Els is met name verantwoordelijk voor de zakelijke verzekeringen. Ze werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op de andere dagen kan je haar tegenkomen op de fiets, op zoek naar leuke plaatjes om te fotograferen.
Ilona van Tol
Ilona is in 2007 bij Finenzo komen werken ter ondersteuning van het hypotheekkantoor. Momenteel werkt zij 3 dagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag en ondersteunt zij de adviseurs met het afwikkelen van de hypotheken. Als Ilona niet werkt is ze toegewijd moeder en loopt ze graag een rondje hard door Zaandam.
Chantal Kok
Chantal is eind 2009 bij Finenzo komen werken. Zij heeft bij een aantal tussenpersonen gewerkt en is verantwoordelijk voor de acceptatie van schadeverzekeringen en het zo goed mogelijk afwikkelen van schades. Zij werkt 5 dagen in de week. In het weekend winkelt ze regelmatig om haar collectie schoenen uit te breiden.
Luisa van Berkel
Luisa werkt bij Finenzo vanaf november 2016. Hiervoor heeft zij bij diverse kantoren gewerkt als ondersteuner van de hypotheekadviseurs. Samen met Ilona vormt zij het duo dat de hypotheekdossiers tot een goed einde brengt. In het weekend fietst ze tegenwoordig op haar ATB door het duingebied.

 
Brenda van Drunen
Brenda is afkomstig van de Rabobank in Amsterdam en werkt sinds 1 mei 2015 bij ons kantoor. Voordat ze bij de Rabobank ging werken heeft ze heel lang gewerkt bij HypotheekVisie in Amsterdam. Gepokt en gemazeld in het hypothekenvak, met een 'moederlijke' inlevendheid. Hoewel ze woonachtig is in Amsterdam is ze geboren en getogen Zaanse. Ze bijt zich graag vast in de oplossing.
Brian Vriend
Brian is onze Benjamin. Geboren in 1990 is hij een van de jongste hypotheekadviseurs in Nederland. Hij is bij ons werkzaam sinds maart 2015. Brian is begonnen met een stage en heeft in een paar maanden tijd zijn diploma hypotheekadviseur behaald. Brian richt zich met name op de startersmarkt. Naast zijn gedegen kennis van de startersmarkt is Brian een verdienstelijke 400 meter loper. Als topsporter is hij gewend om hard te moeten werken. Ik daag iedereen uit om hem uit te dagen.
Martine Glebbeek
Martine bemand het kantoor in Krommenie bij Kee Garantiemakelaars. Ze werkt al heel lang in Krommenie en Assendelft als hypotheekadviseur en is na wat omzwervingen weer terug. Martine beschikt niet alleen over de wettelijke diploma's, maar is naast Financial Planner ook echtscheidingsbemiddelaar en Registerexecuteur. Heb je dus een vraag over je financiële situatie, een lastig fiscaal vraagstuk, of wil je je vermogen goed overdragen aan je nageslacht dan ben je bij Martine aan het juiste adres.
Annemiek Groenendijk
Annemiek werkt al jaren in het verzekeringsvak in de Zaanstreek. Ze kent heel veel mensen; waarschijnlijk kent ze binnen 1 of 2 relaties een bekende van je! Annemiek is heel toegankelijk en weet waar ze het over heeft. Ze is muzikaal, speelt trompet en is daarnaast een toegewijde moeder. En wees blij als ze aan jouw kant staat; ze gaat tot het uiterste voor haar klanten.
jacques hardeman finenzo zaanstad Jacques Hardeman
Jacques Hardeman is in 2018 bij ons team gekomen als MKB adviseur. Hij heeft ruim 30 jaar in het bankwezen gewerkt op diverse MKB afdelingen. Als geen ander weet hij hoe het in de praktijk bij MKB ondernemers gaat. Hij spreekt de taal van de ondernemer en door zijn jarenlange ervaring weet hij snel de juiste weg te vinden in het MKB landschap om u zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van bedrijfsfinancieringen alsmede de ondernemer in prive.  
   
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken